Ο Πανθρακικός επικράτησε 4-1 του Πανιώνιου σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Η ομάδα της Κομοτηνής προηγήθηκε 1-0 με τον Ιγκόρ στο 16’, ενώ σκόραραν και οι Ρομέου (59’), Χασομέρης (63’) και Τζάνης (68’), ενώ για τον Πανιώνιο ισοφάρισε προσωρινά ο Ντούνης (27’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Ο Πανθρακικός πίεσε για το γκολ από την αρχή του ματς και το πέτυχε στο 15ο λεπτό. Από το κόρνερ του Τζάνη, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς του Πανιώνιου και ο Ιγκόρ με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Ο Πανιώνιος απάντησε και ισοφάρισε στο 28ο λεπτό, με εντυπωσιακό σουτ του Ντούνη!

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 47’ ο Πανιώνιος απείλησε με τον Αραβίδη, ενώ ο Ιγκόρ αστόχησε σε τετ-α-τετ στο 54’.

Η ομάδα της Κομοτηνής πήρε το προβάδισμα στο 59′ με τον Ρομέου να κάνει την προβολή και να νικάει τον Ανέστη. Στο 63’ ο Χασομέρης με εντυπωσιακό σουτ και πέντε λεπτά αργότερα ο Τζάνης διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Πανθρακικός – Πανιώνιος 4-1 (Nova 4)

Γκολ: 16′ Ιγκόρ, 59′ Ρομέου, 63′ Χασομέρης, 68′ Τζάνης – 27′ Ντούνης
39′ δοκάρι Χασομέρης
59′ δοκάρι Ρομέου

Κίτρινες κάρτες:
Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Καθάριος – Κουλουχέρης

Κόκκινες κάρτες:


Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος):
Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ, Ρομέου, Λαδάκης, Μακρυδημήτρης, Έμποου, Μπαϊκαρά (32′ Χασομέρης), Τζάνης (80′ Μολίνα), Ντιόγκo (46′ Καθάριος).

Πανιώνιος (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος):
Ανέστης, Αραβίδης, Ντούνης (66′ Γιάννου), Κολοβός (52′ Λάζνικ), Κουλουχέρης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος (76′ Πάνος), Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Μητρόπουλος.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης