Στην τακτική αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Δώνης, προετοιμάζοντας το πλάνο του για το κυριακάτικο (5/7, 21:30, Novasports 1) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο 50χρονος τεχνικός αναμένεται να επαναφέρει στο βασικό σχήμα τον Σωκράτη Διούδη κάτω απ’ τα γκολπόστ του «τριφυλλιού», αλλά και τον Δημήτρη Κολοβό στο δεξιό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Θεοχάρης, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης θα είναι η αμυντική τετράδα μπροστά απ’ τον Διούδη, οι Κουρμπέλης-Αγιούμπ θα συνθέσουν το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Χατζηγιοβάνης θα παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ο Μπουζούκης θα είναι ο επιτελικός χαφ, πίσω απ’ τον Μακέντα.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Ανουάρ, που μπορεί να δώσει περισσότερα «τρεξίματα», αντί του καταπονημένου απ’ τα συνεχόμενα ματς Αγιούμπ, ωστόσο μία τέτοια επιλογή θα «στερούσε» πολλά πράγματα στο δημιουργικό σκέλος. Αυτό, εντούτοις, είναι κάτι που θα αποφασίσει ο Δώνης το μεσημέρι της Κυριακής.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ακολούθησαν θεραπεία οι Νατζ, Εμμανουηλίδης και Μαυρομμάτης, ενώ πριν την έναρξη του προγράμματος άπαντες υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης