Το τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Παπαεμμανουήλ, ο οποίος έφυγε την Κυριακή από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης συγγενείς και φίλοι του παλαίμαχου παίκτη του Παναθηναϊκού, καθώς και αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Ο «κούνελος», όπως ήταν το παρατσούκλι του εκλιπόντα, κηδεύτηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, σκεπασμένος με τη σημαία της αγαπημένης του ομάδας.

Ο Ανδρέας Παπαεμμανουήλ δόξασε τη φανέλα με το «τριφύλλι» για δεκαετίες, κατακτώντας πολλούς τίτλους, ενώ υπηρέτησε την ομάδα και από τη θέση του προπονητή για ένα διάστημα.

Στην κηδεία του παλαίμαχου άσου έδωσαν το «παρών» οι οι Μαυροκουκουλακης, Κωνσταντίνου, Παπαβασιλείου, Δομάζος, Ζαβραδινος, Βονόρτας, Καρούλιας, Λιβαθηνός, Γαρμπής Αβακιάν, Θεοφάνης, Πλύττας, Γεροθόδωρος, Πατσιαβούρας, Γαλάκος, Τζουνάκος, Γονιός, Φυλακούρης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στεφάνι κατέθεσαν μεταξύ άλλων η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, η ΕΠΟ, οι παλαίμαχοι των «πράσινων», ο Πανιώνιος, ο Απόλλωνας, ο Ηλυσιακός και η ΕΠΣΑ.

Φωτογραφίες: intimes