Με επεισόδια ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο των οπαδών του Παναθηναϊκού κατά του Γιάννη Αλαφούζου, που ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής (15:00) από το Πεδίον του Άρεως με τη συμμετοχή 5.000 φιλάθλων του «τριφυλλιού».

Οι φίλοι των «πρασίνων» στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία μέχρι τη Λεωφόρο, ωστόσο προς το τέλος του συλλαλητηρίου δεν έλειψαν τα… παρατράγουδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μερίδα οπαδών του συλλόγου έξω από τη Λεωφόρο επιτέθηκε με πέτρες και μπουκάλια στους άνδρες των ΜΑΤ.

Εκείνοι άρχισαν να κάνουν χρήση δακρυγόνων, προκειμένου να απομακρύνουν τους οπαδούς, ενώ επιστρατεύτηκε και το όχημα της αύρας.

H στιγμή που επιστρατεύτηκε το όχημα της αύρας

Η Θύρα 13 είχε εξαγγείλει εδώ και μέρες το εν λόγω συλλαλητήριο κατά της διοίκησης του συλλόγου, το οποίο είχε ένα και μοναδικό αίτημα: την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από το τιμόνι της ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι  η τελευταία φορά που προέβησαν σε ανάλογη κίνηση οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν πριν από 16 χρόνια όταν με συλλαλητήριο και πάλι στο Πεδίον του Άρεως στο οποίο συμμετείχαν 30.000 φίλαθλοι της ομάδας, ζητούσαν την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη από τη διοίκηση του συλλόγου.

Το συλλαλητήριο άρχισε λίγα λεπτά μετά τις 15:00, με τους φίλους της ομάδας να συγκεντρώνονται στο ρεύμα της ανόδου, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» καθ’ όλη τη διάρκεια του συλλαλητηρίου φώναζαν συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ ακούστηκαν συνθήματα και κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

«Ελεύθερο σε θέλουμε Παναθηναϊκέ» ήταν ένα από τα συνθήματα που δονούσαν την ατμόσφαιρα.

Αρκετά ήταν τα πανό που κρατούσαν οι οπαδοί των «πρασίνων», με ένα εξ’ αυτών να γράφει: «Ο ΠΑΟ έχει τη δική του ιστορία κι εσύ είσαι η μαύρη σελίδα σε αυτή».

Ακολούθησε πορεία προς τη Λεωφόρο, όπου εκεί στις 20:00 (Cosmote Sport 2) ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό, με στόχο τη νίκη που θα του δώσει την τρίτη θέση και θα του εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

 

Η πορεία των οπαδών του Παναθηναϊκού από ψηλά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης