Προς το φθινόπωρο του 2022 αναμένεται να μπουν οι μπουλντόζες για τις πρόδρομες εργασίες στο Βοτανικό, όπως γνωστοποίησε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας στο ΟPEN, για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, τόνισε πως οι μπουλντόζες θα μπουν μέσα στο χρόνο -προς το φθινόπωρο- ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες, ενώ υποστήριξε ότι όταν ολοκληρωθεί «θα είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα, μέσα στο χρόνο θα μπουν οι μπουλντόζες. Το φθινόπωρο. Το χρονοδιάγραμμά μας είναι να έχει ολοκληρωθεί το γήπεδο το 2026. Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω κάτι να μας καθυστερήσει. Δεν επηρεάζεται από τίποτα, τα χρήματα είναι διασφαλισμένα, οι μελέτες είναι ώριμες, το έργο θα δημοπρατηθεί άμεσα και προχωράμε», είπε.

«Το 2026 θα παίξουμε τον πρώτο αγώνα στο νέο γήπεδο. Όταν ολοκληρωθεί το γήπεδο στον Βοτανικό, η αρένα, τότε κατεδαφίζουμε τη Λεωφόρο και αποκτάμε 11 στρέμματα πάρκου, έναν νέο πνεύμονα σε μια περιοχή που έχει αντικειμενικά πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη αφού είναι πυκνοκατοικημένη και πυκνοδομημένη».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης