Νέο πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Χουάνκαρ ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον τετρακέφαλο κι έκανε θεραπεία την Παρασκευή (26/03). Δεν δείχνει, πάντως, να είναι κάτι ανησυχητικό και απ’ τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Η προπόνηση της Παρασκευής (26/03) στο «Γ. Καλαφάτης» έγινε σε λίγο πιο χαλαρό ρυθμό, καθώς το Σάββατο (27/03) οι «πράσινοι» θα παίξουν εσωτερικό διπλό, σε συνθήκες αγώνα, με τη συμμετοχή κι ορισμένων παικτών απ’ την Κ19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν προθέρμανση κι έπαιξαν παιχνίδια τεχνικής. Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χριστογεώργος που επέστρεψαν από την Εθνική Κ21 και ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ ο πρώτος θα ενταχθεί από το απόγευμα στην Εθνική Ανδρών, καθότι δέχθηκε για πρώτη φορά κλήση απ’ τον Τζον φαν’τ Σιπ.

Οι Βέλεθ, Σανκαρέ, Νιάς έκαναν θεραπεία, οι Μαουρίσιο, Κουρμπέλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα (ο Βραζιλιάνος έχει αρχίσει να ανεβάζει στροφές), ενώ απουσίασαν ο Αγιούμπ που βρίσκεται σε μετεγχειρητικό στάδιο και ο διεθνής Διούδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης