Τον Παναθηναϊκό Β΄ αντιμετώπισαν σε οικογενειακού χαρακτήρα φιλική αναμέτρηση οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» που δεν αγωνίστηκαν χθες βράδυ κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το παιχνίδι είχε διάρκεια δύο ημίωρα και οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικράτησαν με 3-0. Ωστόσο το σημαντικό αυτού του αγώνα ήταν η επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη στη… δράση, οκτώ μήνες μετά τον τραυματισμό του και την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε για 30 λεπτά, ενώ άξια αναφοράς είναι και η πρώτη εφετινή παρουσία του Αχιλλέα Πούγγουρα, ο οποίος επίσης έπαιξε για ένα ημίωρο.

Το σκορ άνοιξε στο 7΄ από λάθος κεφαλιά του Κούτσια προς την εστία της ομάδας του, μετά από κόρνερ του Ενγκμπακοτό. Στο 44΄ ο Καρλίτος με ατομική ενέργεια από αριστερά και ψηλοκρεμαστό πλασέ «έγραψε» το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε από ενέργεια του Σάντσες από δεξιά και σέντρα σουτ που κόντραρε στον Ρόμπι και άλλαξε πορεία.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Σάντσες, Χατζηθεοδωρίδης, Σάρλια, Σερπέζης (30΄ Πουγγούρας), Κουρμπέλης (30΄ Βιγιαφάνιες), Αλεξανδρόπουλος, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Καρλίτος, Ιωαννίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β΄: Ξενόπουλος, Ζαφείρης (30΄ Σερπέζης), Κούτσιας (30΄ Μαρτίνης), Αντωνίου (54΄ Παυλάκης), Ρόμπι, Θεοχάρης (42΄ Καρνέσης), Σαρδέλης (54΄ Νταμπίζας), Ηλιάδης (42΄ Καρβούνης), Σέχου (42΄ Ματσαδές), Αθανασακόπουλος, Μπιλάλ (42΄ Κρυπαράκος).

* Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο φιλικό με τον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία, πλην του Σιδερά, ο οποίος, λόγω ενός χτυπήματος, έκανε μόνο ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σένκεφελντ, Αγιούμπ.