Ολοκληρώθηκε χωρίς περαιτέρω προβλήματα η αποστολή του Παναθηναϊκού εν όψει του αυριανού (Τετάρτη, 01/12, 19:00, COSMOTE SPORT 3 HD) πρώτου αγώνα με το Βόλο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (6η φάση), που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε περιχαρής τους Καρλίτος Λόπεθ και Ραμόν Λούντκβιστ να επιστρέφουν σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς και να προετοιμάζονται πλέον για το κυριακάτικο (05/12) αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (12η αγωνιστική), ενώ σε κανονικό πρόγραμμα επανήλθε κι ο Ρούμπεν Πέρεθ, ο οποίος θα ξαναπάρει φανέλα βασικού στον αυριανό (01/12) αγώνα με το Βόλο, έπειτα από το «διάλειμμα» της περασμένης Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

Το πρώτο μέρος του σημερινού προγράμματος ακολούθησε μετά από δύο εβδομάδες και ο Φώτης Ιωαννίδης που ξεπερνάει σιγά-σιγά τη θλάση στο δικέφαλο (συνέχισε μετά με ατομικό πρόγραμμα), ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Πούγγουρας και ατομικά γυμνάστηκαν οι Κουρμπέλης και Αγιούμπ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, «κορόιδο» κι ασκήσεις κατοχής μπάλας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή του αγώνα με το Βόλο, η οποία αποτελείται ακριβώς απ’ τα ίδια πρόσωπα που είχε συμπεριλάβει ο Σέρβος τεχνικός και στον προχθεσινό (28/11) αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Τέλος, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα βραβεύσει στον αγώνα με το Βόλο τον νικητή του εφετινού κλασικού μαραθωνίου κι αθλητή του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Κώστα Γκελαούζο.