Με γκολ του Ατζαγκούν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και ακόμα ένα από τον Πέτριτς στο τέταρτο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 του Πανιώνιο σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική, στην άδεια Λεωφόρο, λόγω της τιμωρίας των «πράσινων». Στο 85′ η ομάδα της Νέας Σμύρνης άνοιξε το σκορ με τον Μπουμάλ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Ο Παναθηναϊκός φάνηκε επηρεασμένος από το άδειο γήπεδο και έχασε ένα ολόκληρο ημίχρονο, χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα την εστία των «κυανέρυθρων». Σε όλο το πρώτο μέρος καταγράφηκε μία καλή φάση, με ένα περίεργο σουτ του Μέντες στην αρχή του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ανέβασε στροφές και στο 50’ ο Ντάνιελ Πράνιτς ανάγκασε τον Γιαννακόπουλο σε σωτήρια επέμβαση. Ο κίπερ της ομάδας της Νέας Σμύρνης αντέδρασε εξαιρετικά στο 68’ στο τακουνάκι του Μέντες, ενώ νωρίτερα Πέτριτς και Σίλντενφελντ δεν κατάφεραν να σκοράρουν!

Η… ψυχρολουσία για τους «πράσινους» ήρθε στο 85’, καθώς σε μία αναταραχή στην άμυνα ο Μπουμάλ πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Κοτσόλη σε σουτ του Γιάννου και πέτυχε το 1-0!

Τελικά ο Παναθηναϊκός στάθηκε τυχερός στο τέλος του αγώνα και γύρισε το παιχνίδι. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ατζαγκούν ισοφάρισε, μετά από ασίστ του Μέντες, κερδίζοντας τον Γιαννακόπουλο στο τετ-α-τετ. Τρία λεπτά μετά ο Πέτριτς με κοντινή κεφαλιά σκόραρε και έδωσε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 2-1 (Nova 1)

Γκολ: 90′ Ατζαγκούν, 90’+4′ Πέτριτς – 85′ Μπουμάλ

Κίτρινες κάρτες: Μπούρμπος, Ντίνας, Σίλντενφελντ – Μητρόπουλος, Τασούλης

Κόκκινες κάρτες:

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Μέντες, Κλωναρίδης (76′ Ατζαγκούν), Λαγός, Ζέκα, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ντίνας (54′ Καρέλης), Μπούρμπος (82′ Μπούι), Πράνιτς, Πέτριτς.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Τασουλής, Χατζηισιαίας, Παντίδος, Μπούζας (83′ Ιμπαγάσα), Μπουμάλ, Κολοβός (76′ Φούντας), Σιώπης (68′ Γκίνη), Πάνος, Μητρόπουλος, Γιάννου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης