Έκκληση στον κόσμο της να υποστηρίξει την ομάδα στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, χωρίς να προβεί σε ακρότητες, απηύθυνε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους μας που θα βρεθούν αύριο στις εξέδρες της Λεωφόρου να στηρίξουν την ομάδα αποφεύγοντας να απαντήσουν στην οποιαδήποτε προβοκάτσια από όπου κι αν προέλθει.

Η ομάδα καταβάλλει μια μεγάλη προσπάθεια που αξίζει αν μη τι άλλο να ανταμειφθεί με τη στήριξη που ο κόσμος του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με τη «Λεωφόρο» μπορούν να της προσφέρουν.

Αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα μας και πρέπει να την προστατεύσουμε δίνοντάς της τη δυνατότητα, ο καθένας από το δικό του πόστο, να αγωνιστεί και να κερδίσει σε έναν αγώνα χωρίς τον παραμικρό εξω-αγωνιστικό περισπασμό.

Η φωνή, το πάθος, τα συνθήματα και ο παλμός τη εξέδρας θα δώσουν στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την ώθηση που θέλουν. Οποιαδήποτε υπερβολή ή παρεκτροπή ωστόσο δεν θα βλάψει κανέναν άλλον, παρά μόνο τον Παναθηναϊκό μας!

Φωνάξτε για τον τριφύλλι, στηρίξτε την ομάδα, προστατέψτε τον Παναθηναϊκό».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης