Για τον τραυματισμό του στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά το πλαστικό ποτήρι που δέχτηκε στο μάτι, μίλησε σήμερα ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Γιάννης Αναστασίου στην «voetbal international», τονίζοντας ότι δεν μπορεί να πιστέψει το γεγονός ότι δεν έχει συλληφθεί ο ανεγκέφαλος που του το πέταξε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ολλανδική ιστοσελίδα:

Για τον τραυματισμό του: «Είναι γελοίο αυτό που συνέβη χθες στο Καραϊσκάκη. Έχω υποστεί μερική διάσειση και είχα πρόβλημα με την όραση μου. Το αντικείμενο με χτύπησε κάτω από το αριστερό μάτι και ο γιατρός του Παναθηναϊκού ανησύχησε, δεν έκανα θέατρο, δεν κορόιδεψα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αστείο είναι πως πέντε μέρες νωρίτερα η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και δη στο ματς του Champions League κόντρα στη Γιουνάιτεντ ήταν πολύ καλή. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όμως, οι ίδιοι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν μία διαφορετική ατμόσφαιρα. Ηταν γελοίο αυτό που συνέβη χθες. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν έχει συλληφθεί αυτός που μου πέταξε το αντικείμενο».

Για την ατμόσφαιρα στο «Καραϊσκάκη»: «Στα τελευταία λεπτά του ματς και ο τερματοφύλακας μας δέχθηκε αντικείμενα στο κεφάλι από τις εξέδρες και μετά απ’ όλα αυτά ο καθένας μπορεί να ξεχάσει πως ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία σημαντική νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό που δεν είχε χάσει κανένα ματς».

Για την επόμενη μέρα: «Αυτή τη στιγμή δεν είμαι 100% υγιής, αλλά αύριο που έχουμε προπόνηση, θα σηκωθώ θα πάω στο προπονητικό μας κέντρο και δεν θα έχω προβλήματα». Ο τεχνικός των «πρασίνων» έκλεισε κάνοντας πλάκα λέγοντας χαρακτηριστικά: «μετά απ’ όλα αυτά δεν θα ξαναπιώ coca-cola».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης