Το νέο λάθος του Λουκ Στιλ στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ έχει προβληματίσει τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος τόνισε ότι εν όψει του ματς με τον Πανιώνιο για τη 12η αγωνιστική της Super League θα εξετάσει αν θα δώσει τη φανέλα του βασικού στον Άγγλο.

«Το λάθος που έκανε άλλαξε το παιχνίδι και δυστυχώς τα λάθη των τερματοφυλάκων αλλάζουν τα αποτελέσματα. Όμως με τα λάθη των επιθετικών το αποτέλεσμα μένει το ίδιο, άρα έχει μεγαλύτερη σημασία. Ασφαλώς ένας προπονητής προσπαθεί να επιλέξει την καλύτερη ενδεκάδα και για το παιχνίδι της Κυριακής θα σκεφτώ την καλύτερη ενδεκάδα και για τη θέση του τερματοφύλακα», είπε ο Ιταλός στη Nova και αναφέρθηκε στην ήττα από τον Άγιαξ και τον αποκλεισμό από το Europa League:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από τη μια πλευρά είναι καλό που επιστρέψαμε φέτος στην Ευρώπη και δείξαμε σε κάποια παιχνίδια όπως με τη Θέλτα, τη Σταντάρ και στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα με τον Άγιαξ πως μπορούμε να παίξουμε σε αυτά τα παιχνίδια. Όμως από την άλλη πλευρά πρέπει να καταλάβουμε ως σύλλογος ότι χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω για να παίξουμε στο ίδιο επίπεδο με αυτές τις ομάδες. Αυτή είναι μια ειλικρινής ανάλυση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης