Ο Γιώργος Δώνης και το επιτελείο του θα αποτελέσουν παρελθόν για τον Παναθηναϊκό μετά τη λήξη των πλέι οφ και ως εκ τούτου το κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΗ, για την τελευταία αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος, αποτελεί το «κύκνειο άσμα» τους στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Ο άμεσος συνεργάτης του Έλληνα τεχνικού, Μάκης Αγγελίνας μιλώντας στη NOVA, ενόψει του αγώνα με τους Κρητικούς αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην απόφαση του Γιάννη Αλαφούζο για το «διαζύγιο» των δύο πλευρών, τονίζοντας ότι «τον λόγο που φεύγουμε τον ξέρει μόνο ο ίδιος», ενώ πρόσθεσε ότι «κάτι το οποίο χτίζεται ήρθε κάποιος και το κλωτσάει και το διαλύει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για μας είναι μια δύσκολη στιγμή, είναι ουσιαστικά μια από τις τελευταίες προπονήσεις που γίνεται και είμαστε πολύ φορτισμένοι, γιατί δώσαμε πάρα πολλά πράγματα αυτά τα δύο χρόνια. Ειδικά ο τρόπος που φεύγουμε από την ομάδα μας έχει στοιχίσει πάρα πολύ. Είμαστε περήφανοι που δουλέψαμε γι΄αυτή την ομάδα και δώσαμε πάρα πολλά πράγματα. Πλέον θα περιμένουμε την τελευταία αγωνιστική για να κάνουμε όλα αυτά που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια» ανέφερε αρχικά ο Αγγελίνας.

Ερωτηθείς για την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου που οδήγησε στην απομάκρυνση τους ανέφερε: «Δεν βρίσκουμε άκρη. Έτσι ξαφνικά κάτι το οποίο χτίζεται, έρχεται κάποιος το κλωτσάει και το διαλύει τελείως. Ο λόγος μόνο ο ίδιος το ξέρει. Εμείς αισθανόμαστε υπερήφανοι για την παρακαταθήκη που αφήνουμε στην ομάδα και ευχαριστηθήκαμε τη δουλειά μας τα τελευταία 2 χρόνια, όσο πουθενά.

Τα νέα παιδιά που θα ξεκινήσουν τον επόμενο χρόνο και θα έχουν ίδιες πιθανότητες να διεκδικούν πράγματα, για εμάς είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύω ότι πετύχαμε ένα θαύμα, έτσι όπως την πήραμε. Αυτή είναι η καθαρά προσωπική μου εκτίμηση. Η δουλειά που έγινε ήταν πολύ δύσκολη με πολλές ώρες και μέσα και έξω από το γήπεδο, οπότε δεν μπορούμε να μην αισθανόμαστε παρά μόνο υπερηφάνεια γι’ αυτό που πετύχαμε με την ομάδα»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον υψηλό επαγγελματισμό που επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα είπε: «Για εμάς δεν ήταν πολύ δύσκολο, γιατί είμαστε επαγγελματίες προπονητές. Δόξα τω θεώ, διανύουμε τώρα τον 19ο χρόνο, έχουμε περάσει από πολλές ομάδες, έχουμε διαχειριστεί πολλές καταστάσεις και σε ομάδες δύσκολες, οπότε για εμάς ήταν πολύ εύκολο να κρατήσουμε τον επαγγελματισμό που έχουμε κρατήσει όλο αυτόν τον καιρό. Οπότε δε θεωρώ ότι ήταν έκπληξη, ούτε πολύ δύσκολο να το κάνουμε. Κανείς δεν ξέρει αν θα επιστρέψουμε πάλι. Θα δούμε στο μέλλον».

Για πιθανές αλλαγές στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ανέφερε: «Κάποια σαρωτική αλλαγή δεν μπορεί να γίνει. Έτσι και αλλιώς έχουμε 16 ποδοσφαιριστές. Θα κυνηγήσουμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού και θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε στο τελευταίο παιχνίδι, όπως πρέπει»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης