Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο ισπανικό ποδόσφαιρο μίλησε στην «AS» ο Aϊτόρ, ο οποίος, ως γνωστόν, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρό του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ότι είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί μόνο σε ομάδα της Primera Division.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 24χρονος εξτρέμ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Για την εμπειρία του από την Ολλανδία και το επόμενο βήμα του: «Η αλήθεια είναι ότι η εμπειρία από την Ολλανδία δεν ήταν τόσο καλή όσο περίμενα. Έχω βρεθεί στις ακαδημίες της Εσπανιόλ, της Μπαρτσελόνα, της Βιγιαρεάλ και της Σεβίλλης. Οι γονείς μου πάντα μου έλεγαν ότι το ποδόσφαιρο δεν τελειώνει στην Ισπανία. Πάντα έψαχνα και ψάχνω για ένα μέρος που να με αγαπούν και να με πιστεύουν, διότι όταν σε αγαπούν μπορείς να αποδώσεις ακόμα καλύτερα. Αν λοιπόν γυρίσω στην Ισπανία, θα το κάνω μόνο για να παίξω στην πρώτη κατηγορία».

– Για τη φυσική του κατάσταση: «Είμαι στο 100% και ανυπομονώ για την επόμενη ομάδα μου. Δουλεύω αρκετά με έναν γυμναστή και έναν φυσιοθεραπευτή».

– Για τις τελευταίες εμφανίσεις του στην Τβέντε: «Σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν είχα χτυπήσει σε τρία σημεία του ποδιού. Ξεκίνησα την αποθεραπεία μου στην Ισπανία και το πλάνο ήταν να την ολοκληρώσω στην Ολλανδία, αλλά το ιατρικό τιμ της Τβέντε έκανε ό,τι ήθελε. Δεν ήταν σωστό αυτό που έκαναν, καθώς με ανάγκασαν να παίξω. Έπαιζα τραυματίας και έπαιρνα χάπια για τον πόνο για πάνω από 7 μήνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης