Ο Νίκος Νταμπίζας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για την απόκτηση επιθετικού από τον Παναθηναϊκό, μετά τον τραυματισμό του Μάρκους Μπεργκ. Αρχικά μίλησε για τον Τάκη Φύσσα και τη συνεργασία τους:

«Βιώνοντας την ομάδα ένα χρόνο τώρα, ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με τεράστιες ευθύνες. Υπήρξαν κάποια κενά που την έλευση του Τάκη θα καλυφθούν με τον καλύτερο τρόπο. Υπάρχει ένα ακόμη ποδοσφαιρικό μυαλό στην ομάδα και είναι πολύ σημαντική για μένα η προσωπική σχέση μαζί του. Είναι το μεγαλύτερο εχέγγυο για να λειτουργήσουμε όλοι μαζί για τη βελτίωση του συλλόγου. Ο πρόεδρος όταν μου είπε για την έλευση του Τάκη ήταν απόλυτα ειλικρινής και το εκτίμησα. Είμαστε όλοι εδώ για να έχουμε μια κοινή κατεύθυνση κι έναν κοινό στόχο, για να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού σημείωσε: «Από τη στιγμή που η ομάδα είχε πέρσι μια καλή παρουσία, το να ανακατεύεις κάτι παραπάνω από αυτό που πρέπει δημιουργεί περισσότερα προβλήματα. Το θέμα δεν είναι να γίνουν μεταγραφές, αλλά να πορευτεί ο σύλλογος με τις αξίες που έχει. Είναι πολύ νωρίς να πούμε αν είναι πετυχημένο ή όχι το μοντέλο μετά από τρία παιχνίδια. Είμαστε εδώ για να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μέχρι τέλους. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα συγκεκριμένο σχεδιασμό και στηρίζεται στο σύνολο. Θεωρώ ότι στο μεταγραφικό παζάρι το να μπορέσεις να φέρεις έναν παίκτη πολύ υψηλού επιπέδου και στο συγκεκριμένο οικονομικό πλαίσιο που κινούμαστε, δεν είναι εφικτό. Η ομάδα έχει πολλές ανάγκες και δεν είναι μόνο οι μεταγραφές».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν θα αποκτηθεί επιθετικός και απάντησε: «Θα είναι δύσκολο να κάνουμε κάτι. Υπάρχει το απρόοπτο του Μπεργκ, αλλά με την προσθήκη του Μπερίσα έχουμε μια λύση. Αν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου βρεθεί μια εξαιρετική λύση, είμαστε ανοιχτοί. Θα πρέπει να αξιολογήσουμε καλύτερα την υπόθεση».

Αναφορικά με τον Αμπέντ, ανέφερε: «Πάντα υπάρχει προοπτική να επιστρέψει. Ήταν προτεραιότητά μας για ευνόητους λόγους. Δυστυχώς δεν είναι κάτι που εξαρτάται από μας. Ο Παναθηναϊκός έκανε ό,τι που περνούσε από το χέρι του και ίσως παραπάνω για να τον ξαναφέρει. Είναι ακόμη ανοιχτή αυτή η προοπτική και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία μέρα αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε και για τον Εμίρ Μπαϊράμι: «Το πιο σημαντικό είναι να μην έχει πισωγυρίσματα, ώστε να έχει σταθερά καλή προπονητική παρουσία, γιατί έμεινε καιρό εκτός. Είναι κοντά στο να επανέλθει και θα είναι μια εξτρά λύση, που μπορεί να δώσει βοήθεια. Με την παρουσία που έχει μέχρι τώρα, είναι θέμα χρόνου».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Γιώργο Καραγκούνη: «Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια, δεν τη φέραμε εις πέρας και ίσως να μην το τρέξαμε καλά ως προς την εσωτερική λειτουργία. Η κατάληξη είναι ξεκάθαρη. Συνεχίζουμε το δρόμο μας. Ο Γιώργος είναι μεγάλη οντότητα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό. Συνεχίζουμε τους δρόμους μας χωριστά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης