Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Δευτέρας γνωστοποίησε τον δανεισμό του Δημήτρη Εμμανουηλίδη στη Φορτούνα Σιτάρντ, με τον ολλανδικό σύλλογο να παίρνει τη… σκυτάλη, επισημοποιώντας κι αυτός τη συμφωνία του με το «τριφύλλι» για τον 20χρονο επιθετικό, ο οποίος αποκτήθηκε ως το καλοκαίρι, με οψιόν αγοράς 500.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 30% προς τους «πράσινους».

Ο Εμμανουηλίδης έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής της Φορτούνα, τονίζοντας αρχικά  ότι «…είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου κι ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους συμπαίκτες μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Φορτούνα Σιτάρντ είναι σεπολύ καλή κατάσταση και θα ήθελα να συμβάλω κι εγώ από την πλευρά μου στα καλά αποτελέσματα. Ελπίζω να εξελιχθώ ως παίκτης στην Eredivisie».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής της Φορτούνα, Σόερντ Αρς, τόνισε: «Την τελευταία στιγμή των μεταγραφών, κερδίσαμε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία. Παρακολουθούμε τον Δημήτριο από το καλοκαίρι του 2020, αλλά η ομάδα του δεν ήθελε να τον αφήσει να φύγει μέχρι τώρα.

Τώρα είχαμε την ευκαιρία. Με τον Δημήτρη φέρνουμε έναν παίκτη πολύ γρήγορο και κινητικό, ο οποίος μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις στην επίθεση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης