Σε μία επένδυση για το μέλλον προχώρησε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» απέκτησαν απ’ τον Πανιώνιο τον 17χρονο αμυντικό, Στέφανο Ευαγγέλου, ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες και θεωρείται απ’ τους κορυφαίους στόπερ της γενιάς του.

Ο πρώην πλέον άσος του «ιστορικού» υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος της μεταγραφής «άγγιξε» τις 300.000 ευρώ, ενώ φαίνεται ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης, της τάξεως του 15%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο 17χρονος διεθνής αμυντικός Στέφανος Ευαγγέλου, υπέγραψε σήμερα τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας».

Μετά τις υπογραφές, ο φέρελπις άσος δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με πίστεψαν και υπόσχομαι πως θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και τον Πανιώνιο για την ώθηση που μου έδωσε στα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα και τη δυνατότητα που μου πρόσφερε να πάρω μεταγραφή σε μια τόσο μεγάλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης