Συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι παραχώρησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου τονίζοντας ότι θέλει η ομάδα του να παίζει σε υψηλό επίπεδο και να έχει διάρκεια, επισημαίνοντας ότι οι παίκτες του έχουν αδικήσει πολλές φορές τους εαυτούς τους.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν είναι θετικό στοιχείο οι τρεις βαθμοί με τον Πανιώνιο, παρά το ένα καλό ημίχρονο: «Είναι θετικό γιατί μπορέσαμε παρά την κακή μας εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι αυτό που μετράει γιατί έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά από την άλλη οι νίκες διαμορφώνουν τον χαρακτήρα της ομάδας. Όταν έχεις την ικανότητα να κερδίσεις το παιχνίδι ακόμα κι αν δεν παίζεις καλά για κάποιο διάστημα, τότε έχεις κέρδος γιατί κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός. Θέλουμε να είμαστε όσο ψηλότερα γίνεται».

Για το αν είναι στη… σφαίρα του ανεξήγητου η αγωνιστική μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Όπως το είπατε! Δουλεύουμε πάρα πολύ σαν ομάδα, σε συγκεκριμένα κομμάτια, δουλεύουμε ατομικά αλλά και ομαδικά με τους παίκτες. Και τα παιδιά τα ίδια δεν μπορούν να δώσουν εξήγηση. Ευελπιστούμε πως με την πάροδο του χρόνου θα περάσει. Σίγουρα έχουμε μία καινούρια ομάδα με αρκετά νέα παιδιά που αποκτούν εμπειρίες αλλά και αρκετούς ξένους παίκτες που είχαν τα δικά τους προβλήματα. Θέλουμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο και να έχουμε διάρκεια. Είναι κάτι που θέλουμε να το κάνουμε καλύτερο και το κέρδος θα είναι όταν όλοι οι παίκτες είναι στο επίπεδο που θέλουμε. Αδικούμε τους εαυτούς μας».

Για το αν τα σκαμπανεβάσματα είναι αναγκαίο κακό μέχρι να είναι έτοιμη η ομάδα: «Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό, στα παιδιά λέω χαρακτηριστικά πως αν θέλουν να γίνουμε καρδιακοί να μας το πούνε! Και οι ίδιοι προσπαθούν πολύ, είναι κάτι που νομίζω θα πάμε μέχρι το τέλος έτσι, δύσκολα θα εξαλειφθεί φέτος. Από τη στιγμή που θα μπουν οι βάσεις, πιστεύω πως του χρόνου τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα, γιατί αυτά τα νεκρά διαστήματα δεν θα επιτρέπονται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το τι παιχνίδι περιμένει κόντρα στη Βέροια: «Η Βέροια στην έδρα της είναι μια δύσκολη ομάδα. Έχει τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με πέρυσι από πλευράς παικτών. Σίγουρα θα έχουν καλή ψυχολογία γιατί έκαναν τεράστιο διπλό στον ΟΦΗ. Περιμένουμε μια ομάδα που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μας κερδίσει, είναι δυνατή στην έδρας της. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε στο συγκεκριμένο ματς».

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός το κάτι παραπάνω στα πλέι οφ: «Από τη στιγμή που θα μπούμε στα πλέι οφ ο στόχος θα είναι να διεκδικήσουμε το μάξιμουμ και σαν Παναθηναϊκός άλλωστε ο στόχος μας είναι πάντα το καλύτερο δυνατό. Ο πρώτος στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης