Για τα πλέι οφ και τον εναρκτήριο αγώνα του Παναθηναϊκού στο μίνι πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου, τονίζοντας ότι όλες ομάδες μπορούν να κατακτήσουν την πρώτη θέση.

«Όλες οι ομάδες είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο και δεν θα έλεγα ότι υπάρχει φαβορί. Ουσιαστικά δεν υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές, οι ομάδες είναι πολύ κοντά και έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Σημαντικό ρόλο παίξουν οι λεπτομέρειες και η τύχη. Οι συνθήκες δεν θα είναι ιδανικές λόγω της αλλαγής της θερμοκρασίας, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε προετοιμασμένοι σωματικά και ψυχολογικά για να ανταπεξέλθουμε», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των «πράσινων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του, ανέφερε: «Γενικά έχουμε προβλήματα από την αρχή της περιόδου. Έχουμε μάθει, όμως, να ζούμε με αυτά. Σαν ομάδα έχουμε βάθος και, πλέον, μπορούμε να στηριχθούμε. Αυτό που είναι σημαντικό για μας είναι να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας και αν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα είναι κάτι που δεν θα μπορούμε να αλλάξουμε».

Εν συνεχεία ο Αναστασίου χαρακτήρισε ως «ιδανικό ξεκίνημα ενδεχόμενη νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον πρώτο αντίπαλο της ομάδας του στα πλέι οφ:

«Ο Αστέρας έχει δείξει ότι ειδικά εντός έδρας είναι μια ομάδα αρκετά επικίνδυνη και δύσκολη. Μεγάλο ρόλο θα παίξει η συγκέντρωση και η υπομονή, ακόμα η ικανότητα και η ποιότητα κάποιων παικτών, όπως και η τύχη. Είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες το ξεκίνημα. Με μια ήττα μείνεις πίσω , σε συνδυασμό και ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος αρνήθηκε να μιλήσει για τα μεταγραφικά λέγοντας πως «… αυτό που μετράει για εμάς είναι τα πλέι οφ. Η προσοχή μου και των παικτών είναι καθαρά εκεί».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης