Ο Γιάννης Αναστασίου δεν αποποιείται των ευθυνών του για το χθεσινό κάζο του Παναθηναϊκού απέναντι στη Skoda Ξάνθη και, μιλώντας την Παρασκευή στο novasports.gr, ανέβαλε το δικό του μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό- σοκ της ομάδας του από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν ψάχνει για δικαιολογίες.

«Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης και πάντα θεωρώ ότι σε μια ήττα, αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Δεν αποποιούμαι των ευθυνών μου. Ξέρω ότι έχω ευθύνες. Είναι άσχημο αυτό που συνέβη- ο αποκλεισμός- και δεν θα κρυφτούμε. Το εύκολο είναι να κρυφτούμε και να ψάξουμε για δικαιολογίες. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, ούτε θέλω δικαιολογίες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω ότι ως ομάδα, όταν μπαίνουμε στο γήπεδο και κάνουμε αυτά που ξέρουμε, τότε είμαστε μια πολύ καλή ομάδα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Το σημαντικό είναι να το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι αρχής γενομένης από εμένα. Γιατί το εύκολο θα ήταν να ρίξω ευθύνες αλλού. Ξεκινώ από τον εαυτό μου. Προσπαθώ και θα συνεχίσω να προσπαθώ, να κάνω το καλύτερο δυνατό γι’ αυτή την ομάδα».

Εν συνεχεία αναφερόμενος στο ματς που ακολουθεί απέναντι στον Πλατανιά επισήμανε: «Μετά την ήττα του απ’ τον Εργοτέλη, περιμένω πως θα έρθει αποφασισμένος για το καλύτερο δυνατό και να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι να είμαστε εμείς προσηλωμένοι, αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι. Αν κάνουμε αυτά που ξέρουμε, τότε θα έχουμε τον πρώτο λόγο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης