Τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Γιουβέντους για τον Ουασίμ Μπούι επιβεβαίωσε ο Γιάννης Αναστασίου σε συνέντευξη του στο «Voetbal International», επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι αν οι «πράσινοι» περάσουν τον σκόπελο της Σταντάρ Λιέγης, θα γίνουν ακόμη 1-2 μεταγραφές.

Αναφερόμενος στην αγωνιστική αξία του Μπούι, ο Αναστασίου ξεκαθάρισε πως τον περιμένει αφού η συμφωνία με τη Γιουβέντους είναι δεδομένη και ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφραστεί θετικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένα σπουδαίο ταλέντο. Με τη δημιουργικότητα, τη διορατικότητα και τις ικανότητές του μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ο Ουασίμ δεν έχει υπογράψει ακόμη, αλλά σε μία συνέντευξη που έδωσε είπε ότι θα ήθελε να παίξει για εμάς. Η Γιουβέντους έχει συμφωνήσει και περιμένω σήμερα ή αύριο θα έρθει».

Ερωτηθείς για το γεγονός πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του,  ο Αναστασίου επισήμανε: «Αυτό είναι που με ανησυχεί. Την περασμένη χρονιά ο Παναθηναϊκός ηθελημένα επέλεξε να επενδύσει σε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές συν κάποιους έμπειρους που δεν είχαν παίξει πολλά παιχνίδια με τις προηγούμενες ομάδες. Αυτό το πείραμα πήγε μία χαρά».

Καταλήγοντας ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αποκάλυψε πως αν η ομάδα περάσει το εμπόδιο της Σταντάρ Λιέγης κι εξασφαλίσει έτσι παρουσία σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, δεν αποκλείεται να υπάρξει μεγαλύτερη ενίσχυση του ρόστερ λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για την ώρα η ομάδα είναι πλήρης. Το ρόστερ είναι σχεδόν το ίδιο με πέρυσι. Αν καταφέρουμε και περάσουμε την Σταντάρ Λιέγης, τότε ενδεχομένως να χρειαστούμε έναν ή δύο παίκτες, γιατί οι αγώνες σε σχέση με πέρυσι θα είναι περισσότεροι και το πρόγραμμα πιο βαρύ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης