Μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας, ο Γιάννης Αναστασίου μάζεψε τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τους μίλησε για τον αγώνα της Τετάρτης στην Τρίπολη.

«Ο Αστέρας είναι ομάδα με μεγάλη ομοιογένεια, πολύ οργανωμένη και όπως γνωρίζετε πολύ δυνατή στην έδρα της. Χρειάζεται να έχουμε καθαρό μυαλό και συγκέντρωση, για να ελέγξουμε εμείς τον ρυθμό του αγώνα. Να μην τον αφήσουμε να βγάλει στο γήπεδο αυτά τα ξεσπάσματα που κάνει, ειδικά στην έδρα του» είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού», όπως αναφέρει το Goal και πρόσθεσε: «Είναι ομάδα που της αρέσει να αλλάζει τον ρυθμό και να προσπαθεί να παίξει γρήγορα. Φέτος, όπως θυμάστε είχαμε πολλά προβλήματα και στα δύο παιχνίδια. Ο Αστέρας έφτανε με ευκολία στο δικό μας μισό κι έφτιαχνε πολλές φάσεις γιατί είχαμε μεγάλες αποστάσεις στις γραμμές μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε τώρα. Απαιτείται καλή οργάνωση, καλή κυκλοφορία και αποφυγή των ατομικών λαθών, γιατί αυτό το πληρώσαμε πολλές φορές. Θα δουλέψουμε κι άλλο στην τακτική τις επόμενες ημέρες. Τόσο στις ”απομονώσεις” που επιχειρεί ο Αστέρας στις πτέρυγες, όσο και στις στημένες φάσεις, όπου είναι πολύ δυνατός. Δεν είναι μόνο ο Μπαράλες που μπορεί να σου δημιουργήσει κινδύνους από το πουθενά. Είναι κι άλλα ψηλά κορμιά που έχει στην ενδεκάδα του ο Αστέρας και θέλουν μεγάλη προσοχή.

Τα playoffs είναι δύσκολη και επίπονη διαδικασία. Τη ζήσαμε και πέρυσι και πρέπει πάνω απ’ όλα να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά. Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και θέλω να είστε στη μέγιστη δυνατή ετοιμότητα, διότι όλοι θα κληθούν να βοηθήσουν. Το ξεκίνημα είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το ”διπλό”, ούτως ώστε να αποκτήσουμε απ’ την αρχή ένα μικρό προβάδισμα», κατέληξε.

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Αναστασίου: «Δεν υπάρχει φαβορί στα πλέι οφ»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης