Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την Κυριακή την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα με 1-0 σκορ από την Καλλονή και στη σημερινή πρωινή προπόνηση του «τριφυλλιού» στο Κορωπί ο Γιάννης Αναστασίου ξεκαθάρισε στους παίκτες του πως πρέπει να κάνουν τη αυτοκριτική τους και να βελτιωθούν άμεσα μέσα από αυτήν.

«Δεν ήταν εικόνα αυτή. Πρέπει όλοι να δουλέψουμε περισσότερο και να βελτιωθούμε άμεσα. Ακολουθούν πολύ σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια. Ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του. Για ακόμη ένα παιχνίδι χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και το πληρώσαμε. Από την αρχή της χρονιάς δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι, όμως, κάνουμε τα ίδια λάθη» είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε σχετικά με την αντίδραση των παικτών του στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επίσης θέλω να αναφερθώ και σε κάτι ακόμη που με ενόχλησε. Πέσαμε στην παγίδα του αντιπάλου. Έκαναν καθυστερήσεις με κάθε τρόπο και εμείς χάσαμε την ηρεμία μας. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό. Γεμίσαμε νεύρα και δεν είχαμε καθαρό μυαλό, ώστε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να μην ξαναγίνει».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης