Το… τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, που διακόπηκε στο 70ό λεπτό, «παίχθηκε» ενώπιον του αθλητικού δικαστή της Σούπερ Λίγκας, στην απολογία των «πρασίνων» για τα έκτροπα στο ΟΑΚΑ.

Η νομική υπεράσπιση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αιτήθηκε να μη συνδικαστεί η απολογία μαζί με την ένσταση, προκειμένου να μην εκδικαστεί η παρέμβαση του Ολυμπιακού, καθώς κατά τους εκπροσώπους της αθηναϊκής ομάδας, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν έννομο συμφέρον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζήτημα που προέκυψε ήταν η ερμηνεία του της παραγράφου 5 (ε) του άρθρου 15, το οποίο αναφέρεται στο κομμάτι του χρόνου αναμονής του διαιτητή μέχρι την οριστική διακοπή του αγώνα.

Ο δικαστής αναρωτήθηκε για το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη παράγραφο αναγράφεται ότι ο διαιτητής οφείλει να περιμένει μία ώρα και μετά να διακόψει τον αγώνα, κάτι που υποστήριξε ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός ανέφερε ότι ο διαιτητής έχει το δικαίωμα να διακόψει οριστικά το ματς, αμέσως μετά την προσωρινή διακοπή.

Η απόφαση όπως έκανε γνωστό το προεδρείο θα βγει την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός  κινδυνεύει να του επιβληθεί ποινή -3 για τη διακοπή του ντέρμπι και δεύτερο -3 για τα επεισόδια στον εξωτερικό χώρο των θυρών 1 και 35.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης