Τίτλοι τέλους για τον Αντρέας Ίβανσιτς. Ο 35χρονος μέσος, ο οποίος την τριετία που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκός απέκτησε το παρατσούκλι «Μότσαρτ», ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, κατά τη διάρκεια της οποίας φόρεσε τις φανέλες ακόμη έξι ομάδων και συγκεκριμένα των Ραπίντ Βιένης, Σάλτσμπουργκ, Μάιντς, Λεβάντε, Σιάτλ Σάουντερς και Βικτόρια Πλζεν. Με την εθνική ομάδα της Αυστρίας είχε 69 συμμετοχές και 12 τέρματα.

«Σήμερα, μετά από 19 απίστευτα χρόνια, αποφάσισα να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο. Τους τελευταίους μήνες κατάλαβα ότι ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι η απόφαση να βάλεις τέλος. Το άθλημα μου έδωσε πάρα πολλά. Είτε ήταν μια σεζόν, είτε ένα παιχνίδι, είτε μια νίκη, είτε μια ήττα, το πάθος, ο ενθουσιασμός, οι διαφορετικές ομάδες, οι διαφορετικές χώρες…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα καλά, όμως, έχουν κι ένα τέλος. Είμαι ευγνώμων προς όλους, την οικογένειά μου, τους συλλόγους από τους οποίους πέρασα, τα επιτελεία με τα οποία συνεργάστηκα, τους συμπαίκτες μου και φυσικά όλους τους οπαδούς που με στήριξαν όλα τα χρόνια της καριέρας μου. Πάντοτε με έκαναν να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου και αυτό είναι κάτι που θα θυμάμαι. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι! Σας ευχαριστώ» έγραψε ο Ίβανσιτς στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης