Η άτσαλη πτώση του Μπαρτ Σένκεφελντ μετά από μία εναέρια μονομαχία στη σημερινή (9/9) πρωινή προπόνηση και ο τραυματισμός του στον γλουτό ανησύχησαν τον προπονητή του Παναθηναϊκού Ντάνι Πογιάτος, ιδίως απ’ τη στιγμή που ο Ολλανδός στόπερ κατόπιν οδηγίας του ιατρικού επιτελείου αποχώρησε προληπτικά απ’ το πρόγραμμα.

Η κατάστασή του πάντως δεν εμπνέει ανησυχίες και έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Εντός της ημέρας θα γίνει επανέλεγχος, ωστόσο φαίνεται πως δεν τίθεται θέμα απουσίας του απ’ τον κυριακάτικο (13/9) αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στην πρεμιέρα της νέας Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, οι δύο διεθνείς του «τριφυλλιού», Κουρμπέλης και Διούδης, έκαναν για προληπτικούς λόγους προπόνηση σε διαφορετική ώρα απ’ το υπόλοιπο γκρουπ, λόγω του δεύτερου κρούσματος κορωνοϊού στην Εθνική Ομάδα (Λημνιός).

Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε μετά την προπόνηση σε τεστ ανίχνευσης Covid-19 κι εφόσον τα αποτελέσματα είναι «καθαρά», οι δύο διεθνείς των «πράσινων» θα μπουν από αύριο (Πέμπτη 10/9) στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ανάπτυξης και κατοχής της μπάλας, ενώ συνεχίστηκε με πιεστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους κι ολοκληρώθηκε με παιχνίδι δύο ομάδων στο μισό γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, ενώ γυμναστήριο έκαναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης. Απουσίασε ο Μαυρομμάτης λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης