Αρνητικά όλα τα νέα τεστ κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό, κανονικά το ματς με τον Αστέρα

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021, 20:12
Αρνητικά όλα τα νέα τεστ κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό, κανονικά το ματς με τον Αστέρα

Αρνητικά ήταν όλα τα αποτελέσματα του νέου κύκλου τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, στα οποία υποβλήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (20/03) όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού κι όσοι έχουν δικαίωμα στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης».

Οι «πράσινοι» έκαναν επαναληπτικό κύκλο εξετάσεων, διότι στα καθιερωμένα τεστ της Παρασκευής (19/03), υπήρξαν τρία θετικά δείγματα, τα οποία ωστόσο, δεν αφορούν παίκτες ή μέλη του προπονητικού επιτελείου, με τα άτομα που προσβλήθηκαν απ' την Covid-19 να μπαίνουν αμέσως σε καραντίνα.

Οι νέες εξετάσεις ήταν «καθαρές» και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Έτσι οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν κανονικά το μεσημέρι της Κυριακής (21/03, 15:00) στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, στην πρεμιέρα των πλέι-οφ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το ιατρικό τιμ και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα συνεχίσουν να παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή το θέμα, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην υπάρξει διασπορά του ιού εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021, 20:17