Αναχώρησε το πρωί της Τρίτης για το Βέλγιο η αποστολή του Παναθηναϊκού, όπου αύριο το βράδυ οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να «υπερασπιστούν» το υπέρ τους 2-1 κόντρα στη Μπριζ στη ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού του Champions League.

Ο τεχνικός των «πράσινων», Γιάννης Αναστασίου, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τους Βέλγους κι αν εξαιρέσει κανείς τον τιμωρημένο Σέρχιο Σάντσεθ (αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας), οι υπόλοιποι παίκτες είναι «ετοιμοπόλεμοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής ο τεχνικός του «τριφυλλιού» επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Μπριζ μέ στόχο να νικήσει: «Το αυριανό παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό. Στο πρώτο είχαμε ένα σκορ που δεν μας δίνει μεγάλη ασφάλεια. Θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση και το κυριότερο να είμαστε πειθαρχημένοι. Πιστεύω ότι θα παίξει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο το ξεκίνημα του παιχνιδιού, πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά. Γνωρίζουμε ότι έχουμε καλή ομάδα, πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε και πάμε να κερδίσουμε», ανέφερε ο Αναστασίου και πρόσθεσε: «Ξέρουμε ότι η Μπριζ θα προσπαθήσει να ασκήσει μεγάλη πίεση, από την άλλη εμείς έχουμε καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Φάνηκε στο πρώτο ματς ότι όταν ήμασταν συγκεντρωμένοι σ’ αυτά που είχαμε πει δεν είχαμε πρόβλημα. Καταλαβαίνω την πίεση που υπάρχει στα παιδιά αυτό φάνηκε στην αρχή του πρώτου ματς, που ήμασταν αγχωμένοι. Εντός έδρας η Μπριζ θα παίξει τελείως διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο ματς. Είμαστε προετοιμασμένοι, αλλά μας ενδιαφέρει περισσότερο τι θα κάνουμε εμείς και όχι αυτοί. Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, για όλα τα πράγματα υπάρχει πρώτη φορά».

Από την πλευρά του, ο Τάσος Λαγός, εξέφρασε την άποψη ότι το σημαντικότερο είναι να μην δεχθεί γκολ ο Παναθηναϊκός: «ΌΛοι στην ομάδα περιμένουμε την πρόκριση. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς, νικήσαμε στην έδρα μας, αλλά πάμε στο Βέλγιο χωρίς να το σκεφτόμαστε, σαν να παίζουμε το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Η Μπριζ είναι επικίνδυνη μέσα στην έδρα της, θα μας πιέσει δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Ξέρουμε ότι δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά αν δεν έρθει το γκολ θα προσπαθήσουμε να μη δεχτούμε, γιατί και το μηδέν δίνει την πρόκριση».

Εκτός του Σάντσεθ εκτός αποστολής έμειναν και οι ανέτοιμοι Τελάντερ, Εσιέν, Νάνο. Οι 20 «εκλεκτοί» του Έλληνα τεχνικού για το ματς του «Γιαν Μπρεϊντέλ» είναι οι Κοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Λουντ και Καλτσάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης