«Πυρ και μανία» με τις τελικές αποφάσεις του Φινλανδού διαιτητή, Ματίας Γκεστράνιους στις δύο φάσεις που ζήτησε πέναλτι ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ήταν οι παίκτες του «τριφυλλιού» στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Οι «πράσινοι» στέκονταν αρχικά στη φάση του 9ου λεπτού, όπου μετά την απόκρουση του Σα στο πλασέ του Ζαχίντ, ο Μπα έπεσε με δύναμη στο πόδι του Μπουζούκη, αλλά ο διεθνής Φινλανδός ρέφερι, αφού συμβουλεύτηκε και το VAR έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Το ίδιο έπραξε ο διαιτητής του ντέρμπι και στη φάση του 52’, όπου ο Καμαρά φάνηκε να πατάει το αριστερό πόδι του Μακέντα, αλλά μετά από το «τσεκάρισμά» του στο VAR, έδειξε «παίζετε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μάλιστα, κάθισαν για αρκετή ώρα μπροστά από τη μεικτή ζώνη και παρακολουθούσαν προσεκτικά τα στιγμιότυπα από το ντέρμπι που έπαιζε το συνδρομητικό κανάλι και γελούσαν ειρωνικά, βλέποντας τα ριπλέι των δύο φάσεων για τις οποίες διαμαρτύρονται οι «πράσινοι».

Εντός των αποδυτηρίων, ο Μπουζούκης έδειχνε στους υπόλοιπους το πρησμένο πόδι του και τα σημάδια από τις τάπες του παπουτσιού του Καμαρά που είχαν αφήσει «αποτύπωμα» και αναρωτιόταν «πως είναι δυνατόν να μην έχει δοθεί αυτό το πέναλτι, από τη στιγμή μάλιστα που το είδε και στο VAR;». Το ίδιο αναρωτιόταν και ο Μακέντα για τη δική του φάση στο 52’, με τους συμπαίκτες του να είναι πολύ έντονα εκνευρισμένοι από τη διαιτησία του Φινλανδού.

Ο επίσημος Παναθηναϊκός, επί του παρόντος, δεν πρόκειται να βγάλει κάποια ανακοίνωση για τη διαιτησία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης