Ο Μάρκους Μπεργκ προετοιμάζεται με την ομάδα της Σουηδίας ενόψει των δύο φιλικών αγώνων και κλήθηκε από την ιστοσελίδα «gp.se» να μιλήσει για τον MVP της φετινής Σούπερ Λίγκας και για τις εντυπώσεις του από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουηδός φορ:

-Για το βραβείο του MVP στη φετινή Σούπερ Λίγκα:
«Είμαι χαρούμενος και περήφανος. Ήταν μία μεγάλη τιμή και θα την έχω σε όλη την καριέρα μου. Είναι δύσκολο να μιλάω για τον εαυτό μου, προσπαθώ να μην το κάνω, αλλά οι οπαδοί είναι φανταστικοί και με αγαπούν. Το νιώθω έντονα και είμαι χαρούμενος».

-Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού:

«Είναι ξεχωριστοί. Για αυτούς είχαν μία εξαιρετική σεζόν. Περίμεναν την κατάκτηση ενός τίτλου για καιρό, ήταν μεγάλη αναμονή. Είναι κάπως extreme, αλλά με την καλή έννοια. Σε άλλα μέρη οι φίλαθλοι απλά σε κοιτάνε, στην Ελλάδα υπάρχουν αγκαλιές, φιλιά και άλλα παρεμφερή. Δεν το έχω συνηθίσει αλλά σημαίνει πάρα πολλά για αυτούς».

-Για τον τραυματισμό του στο Αμβούργο:

«Προσπαθούσα να μείνω προσηλωμένος. Φυσικά, κάποιες στιγμές είχα βαθύτερες δυσάρεστες σκέψεις, αναρωτιόμουν, αλλά το πάλεψα. Είναι το μόνο που μπορούσα να κάνω. Τίποτα δεν σου χαρίζεται, πρέπει να κουραστείς για να το πάρεις».

-Για τα σενάρια επιστροφής στη Γκέτεμποργκ το προηγούμενο καλοκαίρι:

«Στην πραγματικότητα δεν είχα φτάσει τόσο κοντά, για να είμαι ειλικρινής».

-Για τα δύο φιλικά της εθνικής Σουηδίας:

«Έχω αδειάσει πάρα πολύ, τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά. Κυρίως τώρα στο τέλος είχαμε δύσκολα και δυνατά παιχνίδια, με τους ημιτελικούς και τον τελικό του Κυπέλλου και με τα πλέι οφ. Αλλά δύο ματς μου έμειναν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης