Σε διαπραγματεύσεις για την αλλαγή ιδιοκτησίας βρίσκεται η Ντινάμο Βουκουρεστίου. Ο τεχνικός της ομάδας της ρουμανικής πρωτεύουσας, Μίρτσεα Ρέντνιτς, είναι αυτός που μεσολαβεί για τις διαπραγματεύσεις του νυν ιδιοκτήτη, Ιουνούτς Νεγκόιτσα, με τους γνωστούς ατζέντηδες, Πίνι Ζάχαβι και Φάλι Ραμαντάνι.

Ο 56χρονος προπονητής δεν κατονόμασε τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, αλλά «φωτογράφισε» τον Ταϊλανδό ως τον υποψήφιο αγοραστή της Ντινάμο: «Πρόκειται για κάποιον που αγόρασε ομάδα στο Βέλγιο. Δεν έχουμε όλα τα στοιχεία, αλλά περιμένουμε μερικά χαρτιά. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο Νεγκόιτα θέλει να πουλήσει», υποστήριξε αρχικά κι όταν ρωτήθηκε για τον Πιεμπονγκσάντ απάντησε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μπορώ να σας πω. Ξέρετε για τι πρόκειται. Είναι φίλος μου και πρώην αφεντικό μου», υποστήριξε. Παρεμπιπτόντως, ο Ρέντνιτς εργάστηκε ως προπονητής στη Μουσκρόν – ιδιοκτησίας Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ – από το 2016 έως το 2018.

Στο κείμενο αναφέρονται στοιχεία από την προσπάθεια του Ταϊλανδού ν’ αγοράσει τον Παναθηναϊκό, υπόθεση η οποία έχει «νεκρώσει» το τελευταίο διάστημα.

Η Ντινάμο έχει συγκεντρώσει 17 βαθμούς μετά από 21 ματς και βρίσκεται στην 11η θέση (σε σύνολο 14 ομάδων) της πρώτης κατηγορίας του ρουμανικού πρωταθλήματος. Στην ομάδα του Βουκουρεστίου αγωνίζεται ο 28χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Γιάννης Κατσικάς.
Πηγή: sport24

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης