Μετά τη νίκη επί της Φένλο με 1-0 ο Σωκράτης Διούδης που έκανε σημαντικές επεμβάσεις, τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι να δημιουργηθεί μία ομάδα αντίστοιχη του μεγέθους του Παναθηναϊκού.

Στις δηλώσεις του στην τηλεόραση της Nova μετά το ματς, ο Έλληνας γκολκίπερ, είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις εμφανίσεις του στα ως τώρα φιλικά: «Σε ατομικό επίπεδο είναι σημαντικό που νιώθω καλά με τα πατήματά μου. Σε ομαδικό επίπεδο δεν ξεκινήσαμε καλά και δώσαμε εύκολες επιθέσεις στον αντίπαλο. Υπάρχει κόπωση αυτό το χρονικό διάστημα. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιωθούμε».

Για το αν αποτελεί στόχο να κατακτηθεί ένας τίτλος φέτος: «Αυτός είναι ο στόχος μας. Να κάνουμε μία ομάδα αντίστοιχη του μεγέθους του Συλλόγου. Ο Παναθηναϊκός είναι… καταδικασμένος να κάνει πρωταθλητισμό».

Για την Εθνική Ελλάδας: «Η Εθνική είναι το μεγαλύτερο όνειρο. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος. Ελπίζω σε μία κλήση στο μέλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ενδιαφέρον ξένων ομάδων: «Σίγουρα είναι τιμητικό το ενδιαφέρον. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα μου. Θέλουμε να πετύχουμε στόχους. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει πάντα στόχους πρωταθλητισμού».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης