Δυσαρεστημένος ο Γιαννακόπουλος με τον Αλαφούζο

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 21 Απριλίου 2018, 22:08
 Δυσαρεστημένος ο Γιαννακόπουλος με τον Αλαφούζο
Δυσαρεστημένοι εμφανίζονται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η κοινοπραξία «Athens Alive», μετά την αποδοχή της πρότασης του Πάιρο Πιεγκπονσάντ από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Μάλιστα, συνδέουν την επίσπευση των εξελίξεων στην ΠΑΕ με τη δημοσιοποίηση της αποστολής από το κονσόρτσιουμ στην Κυβέρνηση, του μνημονίου συναντίληψης για το ΟΑΚΑ.

Η πλευρά Γιαννακόπουλου, όπως αναφέρει το sport24.gr θεωρεί ότι ο Αλαφούζος είχε τη δυνατότητα να πληρώσει τις άμεσες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αποφευχθεί ο υποβιβασμός και να περιμένει την επίσημη συμφωνία μεταξύ της Κυβέρνησης και της κοινοπραξίας.

Αντί για αυτό, (σύμφωνα με το περιβάλλον του Γιαννακόπουλου) ο εφοπλιστής προτίμησε να βιαστεί και να δώσει την ΠΑΕ σε άλλον ενδιαφερόμενο.

Η επιλογή του Αλαφούζου προκαλεί απορίες στον Γιαννακόπουλο, διότι αυτός εκτιμά ότι η δική του πρόταση περιέχει πιο ευνοϊκούς όρους για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και την ομάδα και διασφαλίζει μελλοντικά την αυτοχρηματοδότηση της, όπως και της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη.

Αντίθετα, ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός θα εξαρτάται από τις διαθέσεις ενός Ταϊλανδού επιχειρηματία, ο οποίος κάποια στιγμή ίσως να φύγει ξαφνικά.

Ο Γιαννακόπουλος πιστεύει ότι η συμπεριφορά του Αλαφούζου απέναντι του είναι υποτιμητική και άκρως παράξενη, αφού εξαρχής δεν έδειξε καμία διάθεση συνεργασίας.

Για αυτό, έχει βάσιμους λόγους να πιστεύει ότι η ευόδωση του εγχειρήματος του προκάλεσε την αλλαγή στάσης του Αλαφούζου.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Απριλίου 2018, 22:11