Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ντιναμό στη Μόσχα σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (18:00, Novasports 2). Οι «πράσινοι» δεν έχουν ελπίδες για πρόκριση στη φάση των «32», ωστόσο δεν θα παρουσιαστούν αδιάφοροι στη Ρωσία. Στόχος είναι η νίκη ή η ισοπαλία που θα φέρει χρήματα και βελτίωση στην κατάταξη της UEFA.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει στον Ζέκα που κρίθηκε ανέτοιμος, όπως και στους τραυματίες Ατζαγκούν και Καρέλη. Στην αρχική ενδεκάδα ο Κοτσόλης αναμένεται να αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Μπούρμπος, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος και Σίλντενφελντ. Ο Λαγός με τον Δώνη θα παίξουν στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Μπούι, Πράνιτς, Ντίνας και Κλωναρίδης θα συμπληρώσουν την ενδεκάδα. Θέση διεκδικούν και οι Πέτριτς και Μέντες. Στην αποστολή βρίσκονται ακόμη οι Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Ρισβάνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά τους οι Ρώσοι, που μετρούν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους «32» του Europa League, ωστόσο θα αγωνιστούν με στόχο να «κλειδώσουν» την πρώτη θέση του ομίλου. Νοκ-άουτ είναι ο Ιγκόρ Ντενίσοφ, ενώ αμφίβολος είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισραηλινός Έιταν Σεμέουλεβιτς.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Εστορίλ φιλοξενεί την Αϊντχόφεν και μόνο με νίκη διατηρεί ελπίδες πρόκρισης ως δεύτερη.

Βαθμολογία

1. Ντιναμό Μόσχας 12 (6-2)
2. Αϊντχόφεν 7 (5-4)
3. Εστορίλ 3 (3-4)
4. Παναθηναϊκός 1 (4-8)

Τελευταία αγωνιστική (11/12)

Παναθηναϊκός-Εστορίλ
Αϊντχόφεν-Ντιναμό Μόσχας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης