Την ικανοποίησή του για τη νίκη (3-1) του Παναθηναϊκού επί της Παναχαϊκής εξέφρασε ο Γιώργος Δώνης μετά το ματς στην Πάτρα, τονίζοντας παράλληλα ότι μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του θα πάει με καλή ψυχολογία στο κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στην Cosmote TV

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη νίκη με την Παναχαϊκή: «Κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία. Όταν παίζεις καλά, όπως παίξαμε με τη Λάρισα στην έδρα μας που πληρώσαμε τα λάθη μας, προσπαθείς να επανέλθεις. Για να μπορείς να επανέλθεις πρέπει να βλέπεις κάθε ματς ξεχωριστά και να κερδίζεις. Τα παιδιά προσπάθησαν σήμερα αρκετά. Είχαμε ένα καλό 45λεπτο, σκοράραμε ξανά, διαχειριστήκαμε το παιχνίδι και θα πάμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ με δυνάμεις και καλή ψυχολογία»

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Το σημαντικό για μας είναι να αναπτυχθούμε σαν ομάδα. Στόχος για το σύλλογο είναι να βγει κερδισμένος από τα παιδιά που έχει. Είναι δύσκολη η χρονιά, δεν μας έχουν βγει κάποια παιχνίδια όπως τα θέλαμε, όπως με τη Λάρισα και τη Ξάνθη. Σε βάθος χρόνου πρέπει να αισιοδοξούμε ότι θα δούμε πράγματα από τους ποδοσφαιριστές μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης