Tην ικανοποίησή του για την οργάνωση που είχε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ εξέφρασε στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ο Γιώργος Δώνης, τονίζοντας ότι η ισοπαλία (0-0) ήταν δίκαιο αποτέλεσμα.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για τον αντίπαλο και δεν το κάνω ποτέ. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δώσαμε έμφαση στην οργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ποδοσφαιριστές μας στο 5-3-2 που επιλέξαμε τα πήγαν τέλεια. Δεν έδωσαν δικαιώματα στον αντίπαλο και είχαμε συνοχή στις γραμμές και δίναμε βοήθειες. Στο κομμάτι της τακτικής και της ισορροπίας ήμασταν πολύ καλοί.

Είναι δύσκολο όταν τα αποτελέσματα είναι άσχημα στον δεύτερο γύρο, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα το ντέρμπι μας πήγε άσχημα με δύο γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου και αυτό μας επηρεάζει ψυχολογικά. Κρατάμε την προσπάθεια, τη θέληση και τη συγκέντρωση στο πλάνο.

Δεν δεχτήκαμε φάση από τον αντίπαλο και ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Δώνης στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το βασικό είναι να βελτιωνόμαστε. Μας έχουν συμβεί πολλά στον δεύτερο γύρο και δεν μπορούμε να διατηρήσουμε την ίδια απόδοση, είτε φταίμε εμείς, είτε λόγω των απρόοπτων που μας συμβαίνουν. Έχουμε άλλα έξι παιχνίδια να παλέψουμε και να δούμε στο τέλος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης