Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λάρισα, εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης, στις δηλώσεις του στη Nova, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

«Νομίζω είναι η ομάδα όλων μας. Όλοι δουλεύουμε για να πετύχουμε, όλοι όσοι είμαστε στο προπονητικό κέντρο. Δεν μπορούμε να χρεώσουμε την επιτυχία ή την αποτυχία σε έναν. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλοι οι προπονητές αλλά και η ομάδα κρίνεται από τη διάρκεια», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το σημαντικό είναι ότι προετοιμαστήκαμε καλά. Αυτό που είπα στους παίκτες πριν το παιχνίδι είναι ότι σήμερα δεν πρέπει να είναι απλά καλοί, αλλά πρέπει να γίνουν… άνδρες. Αυτή ήταν μία ανδρική εμφάνιση».

Για τα περιθώρια βελτίωσης που έχει η ομάδα, σχολίασε: «Αυτό που μπορώ να πω είναι από την αρχή της προετοιμασίας, κάθε 10 ημέρες αλλάζουμε προπόνηση. Αυτό είναι πάρα πολύ θετικό και προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε κι άλλα περιθώρια βελτίωσης. Υπάρχουν λύσεις στον πάγκο, ενώ από τη αρχή της χρονιάς έχουμε πολλές θετικές εκπλήξεις».

Για το αν το γκολ του Γιόχανσον θύμισε τον ίδιο, είπε: «Όχι εγώ ήμουν πιο γρήγορος και καλύτερος παίκτης»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης