Απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά και από τη νοοτροπία των παικτών του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης στην ομιλία του στα αποδυτήρια των «πράσινων», έπειτα από την επικράτηση με 2-0 επί του «δικεφάλου» του Βορρά.

«Πρώτη φορά είμαι τόσο χαρούμενος. Όχι για ένα αποτέλεσμα, αλλά γιατί εκτός από όσα δουλεύουμε και όλοι μας προσπαθούμε, είδα μεγάλη πίστη και το θέλω ήταν τεράστιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και το μυστικό για όλους, γι΄ αυτούς που έπαιξαν, γι΄ αυτούς που μπήκαν αλλαγή, γι΄ αυτούς που ήταν στο πάγκο, αλλά και για τα παιδιά που ήταν εκτός 18αδας, είναι ότι μέσα από τη δουλειά μπορούμε να φτάσουμε τα όρια μας και να τα ξεπεράσουμε. Τρέξατε πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά στους παίκτες του ο Δώνης και πρόσθεσε:

«Προσπαθήστε μέχρι να φτάσει το παιχνίδι της Τετάρτης, στο οποίο κρίνονται πολλά πράγματα, γιατί στο ματς πρωταθλήματος δεν κρινόταν τίποτα και ήταν πιο απελευθερωμένο παιχνίδι, να είμαστε γεμάτοι με ενέργεια. Αξιοποιήστε αυτές τις μέρες μέχρι το ματς με τον καλύτερο τρόπο. Καλή ξεκούραση. Μπράβο σε όλους».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης