Δώνης στους παίκτες του: «Έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά δεν μας άφησαν»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019, 09:32
Δώνης στους παίκτες του: «Έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά δεν μας άφησαν»

Ο Παναθηναϊκός έφτασε μια ανάσα από μία μεγάλη νίκη την Κυριακή στην έδρα του ΠΑΟΚ και το χρονικό σημείο που χάθηκε αυτή, όπως είναι φυσικό, πείραξε αρκετά άπαντες στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού».

Μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα, τόσο στα αποδυτήρια όσο και αργότερα στο ξενοδοχείο ο Γιώργος Δώνης, βλέποντας τους ποδοσφαιριστές του να είναι απογοητευμένοι, τους διεμήνυσε ότι θα πρέπει να είναι περήφανοι για την προσπάθειά τους και την πρόοδο που κάνουν ως ομάδα, ενώ μεταξύ άλλων επεσήμανε πως «δεν μας άφησαν να κερδίσουμε».

«Το ξέρω πως στενοχωρηθήκαμε για το αποτέλεσμα και τον τρόπο που ήρθε. Πρέπει όμως να νιώθουμε περήφανοι για τους εαυτούς μας. Βλέπουμε ότι δεν μας σέβονται, αλλά δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα, όλοι μαζί. Και έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πρέπει να σας ευχαριστεί ότι γινόμαστε ομάδα. Έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά δεν μας άφησαν. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, όλοι μια ομάδα.

»Παίξαμε πολύ καλά, ήταν μια ωραία βραδιά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αλλά το ξεχνάμε και πάμε παρακάτω στο επόμενο παιχνίδι» ήταν τα λόγια του προπονητή του «τριφυλλιού», σύμφωνα με την «Πράσινη».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019, 09:52