Την τρίτη του μεταγραφή σε διάστημα λίγων ημερών και τέταρτη συνολικά, πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός. Μετά τους Νούνες, Ζαχίντ, που ανακοινώθηκαν στις αρχές της εβδομάδας και τον Κολοβό που ήταν η πρώτη προσθήκη στο πράσινο ρόστερ, το «τριφύλλι» ήρθε σε συμφωνία και με τον Γάλλο επιθετικό, Γιάν Μολό, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 30χρονος επιθετικός αναμένεται αύριο Παρασκευή (26/07) να μεταβεί στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «πρασίνων» και μετά την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Μολό είχε βρεθεί στην Αθήνα και συνομίλησε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Τότε δεν είχε τελειώσει η μεταγραφή, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται η περίπτωση του ποδοσφαιριστή ποτέ δεν «μπήκε στην άκρη».

Ο Μολό αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στη Ligue 2 με τη φανέλα της Σοσό, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Στο διάστημα αυτό πέτυχε 2 γκολ και είχε 3 ασίστ σε 16 συμμετοχές. Στο πρώτο μισό της σεζόν έπαιξε στη ρωσική Σαμάρα, έχοντας μόλις 7 συμμετοχές, χωρίς να σκοράρει.

Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες και των Σεντ Ετιέν (9 γκολ και 15 ασίστ σε 78 ματς), Μονακό (2 γκολ και 6 ασίστ σε 47 αγώνες), Νανσί (6 γκολ και 11 ασίστ σε 39) και Καέν (4 γκολ και 2 ασίστ σε 38 ματς). Παράλληλα, έχει περάσει κι από τις Ζενίτ, Γρανάδα και Φούλαμ, χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης