Έκλεισε και τον Μαμούτε ο Παναθηναϊκός

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016, 17:09
Έκλεισε και τον Μαμούτε ο Παναθηναϊκός
Ήταν να μην πάρει φόρα ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» μετά την απόκτηση των Μπουμάλ, Μέστο και Βλαχοδήμου έκλεισε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον 20χρονο επιθετικό της Γκρέμιο, Γιούρι Μαμούτε, ο οποίος σύμφωνα με εξακριβωμένες πηγές από την Ελλάδα, αλλά και την «χώρα του καφέ» βρίσκεται καθ΄ οδόν για την χώρα μας προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο ενάμιση έτους στο «τριφύλλι» με τη μορφή του δανεισμού.

Οι «πράσινοι» θα διατηρήσουν το δικαίωμα της αγοράς του νεαρού στράικερ, η αξία του οποίου φτάνει τα 4 εκ. ευρώ. Αυτό το ποσό θα πρέπει να καταβάλλει η διοίκηση το ερχόμενο καλοκαίρι εάν θελήσει να τον αποκτήσει από τη Γκρέμιο, σε διαφορετική περίπτωση το κασέ του θα φτάσει τα 7 εκ. ευρώ εάν αποκτηθεί τον Ιούνιο του 2017.

Όπως και στην περίπτωση του Εβανγκελίστα, για την αξία του Μαμούτε, εισηγήθηκε προσωπικά ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού γνωρίζει καλά τον Βραζιλιάνο στράικερ από το «σκάουτινγκ» που έγινε επί θητείας του στην Ουντινέζε και με βάση την πρότασή του κινήθηκε η διοίκηση για την απόκτηση του παίκτη.

Ο Μαμούτε είναι διεθνής με την U20 της Βραζιλίας κι αναμένεται στην Ελλάδα αύριο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016, 17:24