Έμεινε ικανοποιημένος ο Αναστασίου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013, 23:17
Έμεινε ικανοποιημένος ο Αναστασίου
Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-0 επί του Ηρακλή Ψαχνών ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών του.

«Ήταν το πρώτο ματς κυπέλλου εντός έδρας με μία ομάδα αρκετά δύσκολη αμυντικά. Την παρακολουθήσαμε ζωντανά εγώ και ο κύριος Ρούτερ (σ.σ. βοηθός προπονητής) και είχαμε και το βίντεο από το τελευταίο τους παιχνίδι. Ξέραμε ότι όσο θα περνούσε η ώρα θα είχαμε δυσκολίες με την κλειστή τους άμυνα. Ήταν σημαντικό ότι σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο και είπαμε στα παιδιά να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Είχαμε νέα παιδιά στην ομάδα που θέλανε να αποδείξουν ότι αξίζουν κάτι καλύτερο. Είχαμε ένα εκρηκτικό τρίλεπτο, πεντάλεπτο που σημειώσαμε δύο γκολ. Μπορώ να καταλάβω ότι μετά από αυτό κατεβάσαμε ρυθμό, αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω. Θέλουμε σε 90 λεπτά να έχουμε τον ίδιο ρυθμό. Περίεργη εικόνα να είναι άδεια η Λεωφόρος αλλά το βιώσαμε και με τα Γιάννενα. Προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε σκαμπανεβάσματα. Συνεχίζουμε, καλή συνέχεια στην ομάδα των Ψαχνών», είπε ο Αναστασίου και αναφέρθηκε στον Ηρακλή Ψαχνών:

«Ήταν ακριβώς ό,τι περιμέναμε. Δεν έχει το βάθος να συναγωνιστεί τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει επικίνδυνους παίκτες αν δεν τους προσέξεις. Είχαμε δουλέψει στο παιχνίδι του Ηρακλή. Ξέραμε τα δυνατά τους σημεία. Είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια δείχνει αξιοπρόσεκτη παρουσία κ».

Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει σταθερότητα, είπε: «Είμαστε νέα ομάδα. Το ρόστερ συμπληρώθηκε τον Σεπτέμβριο. Η εικόνα της ομάδας εκτός από τον αγώνα με τον Απόλλωνα, μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό έχουμε πολύ καλή εικόνα και στόχος μας είναι να γίνουμε καλύτεροι».

Για τους ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο κι αν έμεινε ικανοποιημένος: «Πάντα είναι δύσκολο όταν κάποια παιδιά δεν έχουν χρόνο συμμετοχής. Θέλουμε όλοι να είναι ετοιμοπόλεμοι. Είχαμε πει ότι θα έχουμε μικρό ρόστερ για να δώσουμε ευκαιρία σε νεαρούς. Από όλα τα παιδιά έμεινα ικανοποιημένος. Όλοι προσπάθησαν, αλλά δεν είχαν όλοι τον ρυθμό καθώς έχουν καιρό να παίξουν. Από την προσπάθειά τους έμεινα ικανοποιημένος».

Για τον Φιγκερόα και για το αν ο Καρέλης βάζει σε σκέψεις ότι δεν χρειάζεται να αποκτηθεί φορ: «Για μένα πάντα μετράει το συναίσθημα πρώτα. Σαν ποδοσφαιριστής με ένοιαζε πρώτα να είμαι καλά εκεί που παίζω. Ήταν ένας παίκτης σημαντικός για εμάς. Η εισήγησή μου ήταν να μη φύγει. Είναι κάποια άλλα πράγματα που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας. Στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια δεν μπορούμε να πάρουμε παίκτη. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Ο Καρέλης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά το σημαντικό είναι η διάρκεια. Μας ενδιαφέρει η σταθερότητα τουλάχιστον 4-5 παιχνίδια καλά, ένα λιγότερο καλά κι αυτό να μπορούμε να το κερδίσουμε. Έχουμε χρόνο για να δούμε αν θα αποφασιστεί να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστή, ανάλογα με το τι θα υπάρχει στην αγορά. Απλά να φέρουμε παίκτη που δεν θα είμαστε σίγουροι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνουμε».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013, 23:21