Σε επαφές με τον αρχηγό της Εθνικής Λιβερίας (12 γκολ σε 16 συμμετοχές) Γουίλιαμ Γεμπόρ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός για τη θέση του στράικερ που θα πλαισιώσει τον Φεντερίκο Μακέντα στη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο 27χρονος (10/11/91) επιθετικός αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι «πράσινοι» για τη συγκεκριμένη θέση και ήδη έχουν γίνει επαφές με την πλευρά του Γεμπόρ, που είναι θέμα χρόνου να λύσει το συμβόλαιό του με την Γουιντάντ Καζαμπλάνκα, πρωταθλήτρια του Μαρόκο, παρότι έχει συμβόλαιο μαζί της έως το 2021. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γεμπόρ είναι κλασικός φορ περιοχής, έχει ύψος 1.83 εκ. και τα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα, η ευχέρεια στο σκοράρισμα, η αλτικότητα και η δύναμη, ελέω της σωματοδομής του, ενώ αποτελεί τον δεύτερο παίκτη στην πατρίδα του μετά τον Ζορζ Γουεά που έχει κατακτήσει τον τίτλο του Αφρικανού παίκτη της χρονιάς.

Με την Εθνική Λιβερίας άλλωστε έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις στο παρελθόν και στα προκριματικά για το Κόπα Αφρικα το 2017 έγινε ο μοναδικός Λιβεριανός επιθετικός που πετυχαίνει με την Εθνική ομάδα της χώρας του περισσότερα από ένα χατ-τρικ σε διεθνές τουρνουά, αν και σε διασυλλογικό επίπεδο δεν έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στην Ευρώπη, έχοντας περάσει από την πορτογαλική Ρίο Αβε (2014-15) και την ισπανική Πονφεραντίνα ως δανεικός (2015-16).

Τη σεζόν 2016-17 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Μαρόκο με 23 γκολ σε 34 ματς, ενώ έχει περάσει επίσης από την Αλ Αχλί του Λιβάνου (7 γκολ σε 8 ματς) και την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας (3 γκολ σε 12 ματς) πριν επιστρέψει στην Καζαμπλάνκα (4 γκολ σε 16 ματς) το καλοκαίρι που μας πέρασε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης