Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά την εκδίκαση της Τετάρτης (27/10), κατά της πρωτόδικης απόφασης για ποινή δύο αγωνιστικών στους «πράσινους» και πρόστιμο 70.000 ευρώ, έπειτα από τα επεισόδια που συνέβησαν πριν από τον αγώνα με τον Ιωνικό.

Ως εκ τούτου οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν κανονικά με κόσμο στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης», τόσο τον ΟΦΗ την προσεχή Κυριακή (31/10), όσο και τον ΠΑΟΚ (07/11).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την εκδίκαση της έφεσης, ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, υπογράμμισε ότι τα επεισόδια δεν έγιναν στον εν γένει χώρο του γηπέδου, κι ως εκ τούτου η «πράσινη» ΠΑΕ δεν φέρει ευθύνη. Σε ότι αφορά το βίντεο της αστυνομίας που δείχνει τα επεισόδια και ελήφθη υπ’ όψιν από τον αθλητικό δικαστή, οι «πράσινοι» υποστήριξαν κατά την εκδίκαση πως βγήκε για να «στηρίξει» το κατηγορητήριο. Ωστόσο, όσα φαίνονται στο βίντεο δεν υπάρχουν σε κανένα κατηγορητήριο, επομένως -όπως τόνισε ο δικηγόρος του «τριφυλλιού»- είναι άκυρο, γιατί αναφέρεται σε πράξεις για τις οποίες δεν κατηγορήθηκε ο Παναθηναϊκός.

Επίσης, οι «πράσινοι» σημείωσαν ότι τα επεισόδια που φαίνονται στην κάμερα δεν έλαβαν χώρα στο συγκεκριμένο ματς, καθώς το βίντεο αναγράφει ημερομηνία Σεπτεμβρίου, ενώ συμπλήρωσαν στην υπερασπιστική τους γραμμή πως η πρωτόδικη απόφαση «επέκτεινε απαράδεκτα τα όρια του εν γένει χώρου, πέραν των όσων ορίζει το άρθρο 1 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή έκανε δεκτά τα επιχειρήματα του Παναθηναϊκού, «εξαφάνισε» την πρωτόδικη απόφαση και πλέον οι «πράσινοι» θα παίξουν με κόσμο στα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης