Η τοποθέτηση του Κώστα Μπακογιάννη αναφορικά με το γηπεδικό θέμα του Παναθηναϊκού και την Διπλή Ανάπλαση επέφερε και την… αντίδραση από πλευράς Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο.:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε τις δηλώσεις του υποψηφίου Δημάρχου Αθήνας, κ. Κώστα Μπακογιάννη, που θυμήθηκε ξαφνικά τον Βοτανικό.

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τόσο στον ίδιο όσο και προς πάσα κατεύθυνση τα εξής:

Α) Δεν θα επιτρέψουμε την χρήση της ιστορίας και της περιουσίας (γήπεδο Απόστολος Νικολαϊδης) του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου από κανέναν πλην των μελών της Παναθηναϊκής Οικογένειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Β) Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να χρησιμοποιήσει τον Παναθηναϊκό προς εξυπηρέτηση των πολιτικών του σκοπιμοτήτων».

Ο Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Best 92,6» είπε:

«Το επεξεργαζόμαστε αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Υπάρχει η περίφημη Διπλή Ανάπλαση. Ένα σχέδιο νομικά τελειωμένο. Έχει περάσει από το Συμβούλιο της Επικρατείας, είναι κλειδωμένο. Δεν έχει θεσμικό ζήτημα και μπορεί να προχωρήσει αύριο το πρωί. Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει στον Βοτανικό. Αν θα προχωρήσει το παλιό εμπορικό κέντρο του Βωβού που σήμερα ανήκει στις τράπεζες. Και αν θα μπορούσαμε επιτέλους να μιλήσουμε δίπλα για ένα γήπεδο για την Εθνική Ελλάδας στον Βοτανικό. Το συζητάμε, το μελετάμε, το κοστολογούμε για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης