Παναθηναϊκός: Η άφιξη του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ φέρνει εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό

Παναθηναϊκός: Η άφιξη του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ φέρνει εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό
Στην Ελλάδα επιστρέφει ο Γιάννης Αλαφούζος έπειτα από επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό και περιμένει μέχρι αύριο την άφιξη του Ταϊλανδού επιχειρηματία Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, ώστε να «τρέξουν» οι εξελίξεις για την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Άλλωστε, σε μία εβδομάδα (σ.σ.: 21 Σεπτεμβρίου) είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση, η οποία θα ανοίξει τη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Το σημαντικότερο κομμάτι στην παρούσα φάση, πριν από τα χρήματα που αναμένεται να βάλει ο Παϊρόζ στα τέλη του μήνα, είναι η υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ των δύο ανδρών που θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Παναθηναϊκού διοικητικά.

Επίσης, η συγκεκριμένη ενέργεια θα δώσει απαντήσεις στους φίλους του «τριφυλλιού» που αγωνιούν τους τελευταίους μήνες για το μέλλον της ομάδας.

Την ίδια στιγμή, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ακόμη έναν ρόλο, σύμφωνα με τη «Livesport». Συγκεκριμένα, ο νυν μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» έχει αναλάβει να διαβεβαιώνει για τη φερεγγυότητα του Παϊρόζ εκείνους τους οποίους προσεγγίζουν οι συνεργάτες του Ταϊλανδού για να στελεχώσουν την ΠΑΕ.

Έτσι άνθρωποι όπως οι Πιλάβιος, Λεκκάκος, Στράτος και άλλοι απευθύνθηκαν στον Αλαφούζο, ο οποίος με βάση τις πληροφορίες εγγυάται και μιλά ενθαρρυντικά για τον Πιεμπονγκσάντ.

Όπως και να 'χει, το Σαββατοκύριακο αναμένεται ιδιαίτερα κρίσιμο, ώστε να μπει σε μια σειρά και να δρομολογηθεί η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Πηγή: sport-fm.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018, 11:18