Η Στουτγκάρδη… γλυκοκοιτάζει τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ωστόσο δεν αποκλείεται σύντομα να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού.

Ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» μπορεί να μην είναι ο πρώτος στόχος της γερμανικής ομάδας, ωστόσο η περίπτωσή του είναι η πιο προσιτή οικονομικά, κι έτσι φαίνεται ότι έχει κερδίσει πόντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», ο αθλητικός διευθυντής των Σουηβών, Τόμας Χιτσλσπέργκερ, έχει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας τον Άντονι Μουσάμπα, με την περίπτωση του 19χρονου άσου της Ναϊμέγκεν να παρουσιάζει δυσκολίες από τη στιγμή που τον θέλει και η Ντόρτμουντ.

Αντίθετα, η αντίστοιχη περίπτωση του Χατζηγιοβάνη είναι πιο εύκολη, καθώς ο ανταγωνισμός είναι μικρότερος και τα οικονομικά μεγέθη είναι πιο προσιτά για τον γερμανικό σύλλογο, που αγωνίζεται στη β’ κατηγορία της χώρας.

Έτσι η Στουτγκάρδη, που σε αυτή τη φάση «σκανάρει» τον Έλληνα εξτρέμ,δεν αποκλείεται σύντομα να καταθέσει πρόταση για τον άσο του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν θα σταθεί εμπόδιο σε ενδεχόμενη μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού αν φυσικά ικανοποιηθεί οικονομικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης