Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι «πράσινοι» δέχθηκαν και τα τρία γκολ μετά το 80ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι Ισπανοί άνοιξαν το σκορ στο 82’ με τον Μπρούμα, ο οποίος σκόραρε μετά από πάσα του Αγκιρέτσε, ενώ στο 87′ ο Κανέλες με απευθείας φάουλ έκανε το 2-0. Στο 89’ ο Ταυλαρίδης γύρισε λάθος την μπάλα προς τον Γιαννακόπουλο και ο Αγκιρένσε, αφού τον πέρασε πλάσαρε στην άδεια εστία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε πολύ καλή εικόνα, ενώ ξεχώρισαν οι Νάνο και Νίνης, ενώ χάθηκαν ευκαιρίες με τους Ατζαγκούν και Μπεργκ. Στο δεύτερο μέρος ο Καρέλης και ο Πέτριτς δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Έτσι, το «τριφύλλι» κατέρρευσε στα τελευταία λεπτά και αφού δέχθηκε τρία γκολ γνώρισε την ήττα με 3-0.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ:
Ρούγι, Μπεργκάρα, Ινίγο, Γκρανέρο, Θουρουτούθα, Χόρι Κάστρο, Ζόνατας, Ντ. Ρέγες, Ντε Λα Μπέγια, Άριτς, Κόντσα. Επίσης έπαιξαν οι Μπαρντάχι, Μίκελ, Μπρούμα, Αγκιρέξε, Πάρντο, Ανσοτέγι, Κανάλες, Γιούρι, Ζαλντούα, Έκτορ, Ουαρθούν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:
Στιλ (76’ Γιαννακόπουλος), Χουχούμης (46’ Νάνο), Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής (62’ Δώνης), Βέμερ (46’ Βέμερ), Πράνιτς (46’ Σάντσεθ), Ζέκα (76’ Αγγελόπουλος), Ατζαγκούν (46’ Λουντ), Νίνης (46’ Πέτριτς), Καλτσάς (46’ Κλωναρίδης), Μπεργκ (46’ Καρέλης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης