Την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» είχαν το απόγευμα της Παρασκευής (10/05) Παναθηναϊκός και Απόλλωνας. Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις των «πρασίνων» στο Κορωπί, η ομάδα του Γιώργου Δώνη επικράτησε της «ελαφράς ταξιαρχίας» με 3-1.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Βέργος σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 22′ σκόραρε. Στο 32′ ήρθε το 2-0 από ωραίο συνδυασμό και σουτ του Σερπέζη από το ύψος της μεγάλης περιοχής που έστειλε τη μπάλα στο δεξιό παραθυράκι  της εστίας του Αστρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Απόλλων μείωσε το σκορ στο 42ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Οικονομόπουλου, κεφαλιά πάσα του Βαφέα και κοντινή κεφαλιά του Ζερβόπουλου. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 56′ από πλασέ του Εμμαννουηλίδη από το ύψος του πέναλτι.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης (46′ Χριστογεώργος), Αποστολάκης (46′ Βαγιανίδης), Θεοχάρης (46′ Κολοβέτσιος), Πούγγουρας (46′ Στάικος), Ζαγαρίτης (46′ Ζωγραφάκης), Δώνης, Κουρμπέλης (62′ Σκεντεράι), Αρμενάκας (46′ Εμμανουηλίδης), Σερπέζης (62′ Καλομοίρης), Τζαβίδας (62′ Σούλτσε), Βέργος (62′ Αθανασακόπουλος).

Απόλλων: Αστράς, Κοντοές, Βαφέας, Οικονομόπουλος, Οριουέλα, Ζερβόπουλος, Γαρουφαλιάς, Αγρόδημος, Βάρκας, Ρώσση, Ριβέρο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Παπάζογλου, Κοντογιαννόπουλος, Κατσάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε εργομετρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν οι Κουλιμπαλί, Κάτσε, Ινσούα, Γιόχανσον, Μουνιέ, Παντελάκης, Διούδης, Οικονόμου, Τζανδάρης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Καμπετσής, Μακέντα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης