Πάμπλο Γκαρσία: «Μπορώ να σηκώσω όλα τα βάρη, έχω μεγάλες πλάτες»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021, 19:59
Πάμπλο Γκαρσία: «Μπορώ να σηκώσω όλα τα βάρη, έχω μεγάλες πλάτες»

Στη νοοτροπία που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Βόλο στάθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία, μετά τη νίκη της ομάδας του με 3-1 στην Τούμπα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν φοβάται την πίεση.

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν είναι ευχαριστημένος είπε: «Αυτόν τον καιρό υποφέρουμε λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και όχι για αυτό κάθε αυτό που αποδίδουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε πως όταν δεν βάζεις τα γκολ που πρέπει το πληρώνεις. Είναι δύσκολο μετά από το αποτέλεσμα που είχαμε να σηκώσεις κεφάλι. Ήταν δύσκολο να γυρίσεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα αλλά τα καταφέραμε. Προσπαθούμε να δουλέψουμε στη νοοτροπία της ομάδας. Σήμερα είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για το τι επηρεάζει την ομάδα του, ανέφερε: «Όλα επηρεάζουν. Όταν δεν κερδίζεις τα βλέπεις όλα μαύρα. Κανείς δεν βλέπει τη βελτίωση. Το λένε τα στατιστικά και δεν το λέω εγώ. Και οι παίκτες το νιώθουν ότι δεν το αξίζουν όλο αυτό. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες μου. Και αυτούς που έπαιξαν και αυτούς που είναι στις προπονήσεις και μας βοηθάνε».

Κληθείς να σχολιάσει αν υπάρχει πίεση, αλλά και για τη στήριξη στο πρόσωπό του από την ΠΑΕ: «Ο στόχος μου δεν αλλάζει. Ο στόχος παραμένει να βελτιώσω την ομάδα. Όταν κερδίζεις το καταλαβαίνω πως νιώθεις ότι μπορείς να δουλέψεις πιο εύκολα. Η ομάδα δεν το αξίζει όλο αυτό. Εγώ είμαι πάντα με ψηλά το κεφάλι. Έχω μεγάλες πλάτες και μπορώ να τα σηκώσω όλα. Όλα τα βάρη».

Καταλήγοντας έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια, τονίζοντας: «Εμείς συνεχίζουμε. Να βρούμε την κατάλληλη λειτουργία. Να δουλέψουμε στην εμπιστοσύνη. Σίγουρα αυτή η νίκη μας βοηθάει. Συνεχίζουμε να ωριμάζουμε».

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021, 20:18